1 op 1 coaching


Lightroom Editing


VOOR BEGINNENDE EN GEVORDERDE FOTOGRAFEN


1 op 1 coaching


Lightroom Editing


VOOR BEGINNENDE EN GEVORDERDE FOTOGRAFEN


The struggle is real


Herkenbaar?◦ Uren aan het bewerken maar niet tevreden zijn met het resultaat

◦ De juiste bewerking gewoonweg niet vinden

◦ Je bewerkte foto's de dag erna terug openen en helemaal opnieuw beginnen

◦ Opzoek naar een look maar je kan hem niet vinden

◦ Je wil je over of onderbelichte beelden toch nog redden maar weet niet hoe

◦ Andere fotografen hebben een consequente editingstijl en jij niet

◦ Je hebt nog geen basispreset gevonden of gemaakt waaruit je altijd vertrekt

◦ Foto's niet posten omdat je er niet tevreden over bent

◦ Je krijgt de huidtinten maar niet goed, dan te groen, dan te oranje

Al meer dan 10 jaar full time bezig met fotografie en LightroomIk sta met Lightroom op en ga ermee slapen. Veel shoots en huwelijken op de planning wilt ook zeggen: een berg edit werk en daar is Lightroom een fantastisch programma voor.


Omdat ik veel vragen krijg over mijn manier van bewerken en welke programma's ik allemaal gebruik leek het me interessant om 1 op 1 coachings te geven, wij twee, samen voor het scherm. Zo kan ik jou met mijn volledige focus helpen waar je naartoe wil. En dat gaat heel ruim, van de manier hoe we foto's in laden tot het maken van je eigen preset. Ik laat je mijn hele workflow zien.


Struggle je met het vinden van je eigen stijl? Of is de ene shoots meer zo bewerkt, en de andere shoot weer helemaal anders? Krijg je geen één lijn in je bewerkingsproces? Heb je een mooie look voor ogen, maar vind je niet hoe je hem kan creëren?


Laat mij je helpen!

VOOR / NA

Liever geen online trainingen maar liever face-to-face? I've got you!


Leer gezellig, hier bij mij thuis in Tongeren of op mijn bureau in Herkenrode (Hasselt), alle Lightroom tips en tricks. Op jouw laptop, of op mijn computer, gaan we aan de slag om doelgericht al jouw vragen te beantwoorden én om jouw foto's te bewerken!


Je gaat buiten met een zelfgemaakte preset (of verschillende presets) en weet welke tools en sliders je moet gebruiken om de look te creëren die je graag ziet.

€425

excl. BTW


01.


WIE


Voor zowel beginnende als gevorderde fotografen die nog strugglen met hun nabewerking of niet de juiste stijl vinden voor hun foto's. Jij wil snel je stijl hebben gevonden zonder uren en uren tutorials te kijken.


02.


WAT


Een voor of namiddag lang mijn onverdeelde aandacht. Zij aan zij zoeken we naar de stijl die jij voor ogen hebt en bewerken we jouw foto's. Hou je meer van warme of koude tonen? Donkere of frisse groene tinten?


03.


HOE


Je komt naar mijn thuisbureau in Tongeren of naar mijn bureau in Herkenrode met je laptop en harde schijf (of je kan hier ook achter mijn laptop/Imac zitten) en we zijn vertrokken.


04.


NADIEN


Lightroom is al wat meer je vriend en je weet nu met welke sliders en knoppen je aan de slag moet om jouw stijl te behouden bij iedere foto.

RAW / EDITED

FINDING AN OWN AND UNIQUE STYLE IS SOMETIMES FRUSTRATING,

BEEN THERE!Buitengaan met de handvaten om er thuis verder mee aan de slag te gaan.

Daar zorg ik voor!