Cliché alert


De kinderen worden toch zo snel groot!


Veel gezinnen boeken daarom jaarlijks een gezinsshoot. En ik geef ze potverdorie gelijk. 

Ik heb ondertussen een hele lijst van prachtige locaties in de natuur waar de kinderen kind kunnen zijn, waar we ons niet teveel bezig moeten houden met te poseren.


Zie het als een wandeling met jullie gezin van een uurtje met Suzan erbij die af en toe jullie eens iets laat doen. Maar de écht fijne foto's waar jullie je kinderen op gaan herkennen...

Die foto's komen vanzelf wanneer je hun bezig laat, je zal het zien!

Geen gemakkelijke opdracht om een zoon van 2,5 en eentje van 1 jaar te laten poseren. Maar Suzan blijft er zeer rustig onder, waardoor we uiteindelijk super mooie en spontane foto's hebben gekregen. Suzan is zeker een aanrader!

— Julie Bollen

INVESTERING

€395

1 uur fotoshoot
15 foto's in hoge resolutie
(extra pakketten van €145 of €175)
Online galerij
Linnen album 15x15cm
Slideshow
Vervoerskosten 20 km
Incl. 6% BTW

Suzan, bedankt voor de leuke fotoshoot. Je bracht ons dochter meteen op haar gemak. Een fotoshoot is met haar nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je had ook mooi veel tijd uitgetrokken en dat resulteerde in fantastische foto’s. Nog eens bedankt en alvast tot volgend jaar!

— Wendy De Temmerman

Werkwijze na de shoot

01.


FOTO'S ZIJN KLAAR


Binnen de 3 weken kan je een mailtje verwachten met een knop die je doorstuurt naar de slideshow.

02.


SLIDESHOWIn de slideshow zal je met een streepje muziek alle goede foto's kunnen bekijken (+- 150 foto's). Deze zijn allemaal al bewerkt en er staat een watermerk over.

Onder de slideshow ga je 3 pakketten zien staan.

  • LIGHT (15 foto's) €0
  • SUNSHINE (30 foto's) +€145
  • GOLDEN (alle foto's!) +€175

03.


PAKKET KIEZENVoor de basisprijs die je al hebt betaald voor de shoot mag je 15 foto's in hoge resolutie downloaden uit de online galerij, dit is het Light pakket.

De galerij verschuilt zich achter de 3 pakketten, je moet er dus eerst eentje kiezen én afrekenen eer je alle foto's kan zien in jouw persoonlijk galerij!

04.


TOEGANG TOT GALERIJ


Wanneer je hebt afgerekend ontvang je een nieuwe mail en zal je toegang krijgen tot je online galerij. Nu kan je de foto's downloaden in hoge resolutie én zonder watermerk natuurlijk.