Hoera


Een nieuw mensje.


Op zoek naar een teder, zacht en toch wat artistiek portret van jullie als nieuw gezinnetje?

Ik kan je vertellen dat een babyshoot van onschatbare waarde is. Als er 1 ding is waar je spijt van zal hebben dat je het niet gedaan hebt, dan is het dit wel.

(Sorry, het is écht zo, ik weet niet hoe ik het anders kan zeggen :).


In deze sessie kom ik bij jullie thuis langs en fotografeer ik jullie baby'tje in zijn/haar vertrouwde omgeving. In zijn/haar wiegje, De living, de babykamer, de kamer van mama en papa,... ik kijk rond in jullie huis en zie meteen de mooie plekjes, en waar het licht mooi binnen valt.


Ik hecht grote waarde aan foto's samen met de grote broer(s) en/of zus(jes), details en natuurlijk ook foto's van jullie allemaal samen!


Hoelang de shoot duurt hangt af van jullie kleintje, maar reken zeker dat we een anderhalf uur bezig zijn. We gaan ons niet haasten! Alles op het gemak, ik plan maar 1 babyshoot op een dag, dus ik moet nergens naartoe. :)

Oooh Suzan ze zijn echt heel mooi. Ik heb geen kraamtranen gelaten na mijn bevalling maar nu heb ik toch een traantje van geluk weggepinkt. Echt zo mooie foto's van onze kleine Pinda!

— Tessa M.

INVESTERING

€425

1 á 2 uur fotoshoot
15 foto's in hoge resolutie
(extra pakketten van €145 of €175)
Online galerij
Linnen album 15x15cm
Slideshow
Vervoerskosten 20 km
Incl. 6% BTW

Met haar lieve uitstraling en warme aanpak is iedereen vanaf de eerste moment op zijn/haar gemak. Toen ik in verwachting was van ons tweede kindje moest ik dan ook geen twee keer nadenken. Ook deze keer hebben we de mooiste foto's en daar ben ik Suzan eeuwig dankbaar voor.

— Sandra S.

Werkwijze na de shoot

01.


FOTO'S ZIJN KLAAR


Binnen de 3 weken kan je een mailtje verwachten met een knop die je doorstuurt naar de slideshow.

02.


SLIDESHOWIn de slideshow zal je met een streepje muziek alle goede foto's kunnen bekijken (+- 150 foto's). Deze zijn allemaal al bewerkt en er staat een watermerk over.

Onder de slideshow ga je 3 pakketten zien staan.

  • LIGHT (15 foto's) €0
  • SUNSHINE (30 foto's) +€145
  • GOLDEN (alle foto's!) +€175

03.


PAKKET KIEZENVoor de basisprijs die je al hebt betaald voor de shoot mag je 15 foto's in hoge resolutie downloaden uit de online galerij, dit is het Light pakket.

De galerij verschuilt zich achter de 3 pakketten, je moet er dus eerst eentje kiezen én afrekenen eer je alle foto's kan zien in jouw persoonlijk galerij!

04.


TOEGANG TOT GALERIJ


Wanneer je hebt afgerekend ontvang je een nieuwe mail en zal je toegang krijgen tot je online galerij. Nu kan je de foto's downloaden in hoge resolutie én zonder watermerk natuurlijk.

FAQ

Welke kledij doen we best aan?

Uiteraard doe jij aan waar JIJ je comfortabel in voelt, maar beige of lichte tinten werken altijd wel goed. Net zoals aardetinten. Een gebreid truitje of een stofje met lichte structuur is ook altijd mooi.

Hoe boeken we onze shoot?

Dat kan heel gemakkelijk via mijn online agenda systeem. Klik op de knop "Online agenda" en zie meteen wanneer er plaats is. De babyshoots doe ik altijd op dinsdag, donderdag en vrijdag om 10u.

Hoe verloopt de betaling?

Achteraf stuur ik jullie een mailtje met de factuur in. Een babyshoot kost €425 inclusief 15 bewerkte beelden en een mini album. Uiteraard kan je altijd nog foto's bijbestellen!