Suzan legt niet enkel jezelf/je gezin vast op beeld maar ook eindeloos veel gevoel.
Elk plaatje weet ons telkens opnieuw te ontroeren!
Zoveel meer dan ‘gewoon’ een fotografe.
Énorm dankbaar voor deze prachtige eeuwige herinneringen.

— Alicia Fenichiu

Huwelijk

vanaf €2550

6 uur fotografie
Online galerij
400+ bewerkte foto's
Linnen album 15x15cm
Incl. BTW

Gezin

€395

1 uur fotografie
15 foto's in hoge resolutie
Online galerij
Slideshow
Mini album 15x15cm
Incl. BTW

Baby

€425

1 à 2 uur fotografie
15 foto's in hoge resolutie
Online galerij
Slideshow
Mini album 15x15cm
Incl. BTW

Zwangerschap

€395

1 uur fotografie
15 foto's in hoge resolutie
Online galerij
Slideshow
Mini album 15x15cm
Incl. BTW

Feest

€695

2 uur fotografie
200+ foto's
Online galerij
Mini album 15x15cm
Incl. BTW

Mini sessies

€225

Communie - Kerst
30 min. fotografie
10 foto's in hoge resolutie
Online galerij
Incl. BTW

Werkwijze na de shoot


(muv van een huwelijksreportage)

01.


FOTO'S ZIJN KLAAR


Binnen de 3 weken kan je een mailtje verwachten met een knop die je doorstuurt naar de slideshow.

02.


SLIDESHOWIn de slideshow zal je met een streepje muziek alle goede foto's kunnen bekijken. Deze zijn allemaal al bewerkt en er staat een watermerk over.

Onder de slideshow ga je 3 pakketten zien staan.

  • LIGHT (15 foto's) €0
  • SUNSHINE (30 foto's) +€145
  • GOLDEN (alle foto's!) +€175

03.


PAKKET KIEZENVoor de basisprijs die je al hebt betaald voor de shoot mag je 15 foto's in hoge resolutie downloaden uit de online galerij, dit is het Light pakket.

De galerij verschuilt zich achter de 3 pakketten, je moet er dus eerst eentje kiezen én afrekenen eer je alle foto's kan zien in jouw persoonlijk galerij!

04.


TOEGANG TOT GALERIJ


Wanneer je hebt afgerekend ontvang je een nieuwe mail en zal je toegang krijgen tot je online galerij. Nu kan je de foto's downloaden in hoge resolutie én zonder watermerk natuurlijk.

We hebben een zwangerschaps- en een babyshoot gedaan. Beide met een prachtig resultaat! Ook als persoon is ze zeer warm in contact, wat voor ons toch wel zeker een must is tijdens een fotoshoot!
Wij zullen alleszins nog jarenlang plezier hebben van haar foto's en hebben ook al een fotograaf voor onze toekomstige fotoshoots!

— Anneke Vandenbosch
FAQ

Hoelang op voorhand boeken we je het best?

Voor de huwelijken zou ik zeggen: "Zo snel mogelijk!". Ik zit een jaar op voorhand meestal wel vol. Maar stuur me gerust een berichtje, er kan altijd nog wel een plekje zijn!
Voor de lifestyle shoots kan je enkele maanden op voorhand boeken om zeker te zijn van een plaatsje (zeker indien jullie enkel in het weekend zouden kunnen, deze zijn snel gevuld!). Shoots door de week kan je altijd nog wel boeken!

Wat als het regent op de dag van de shoot?

Het is België natuurlijk, onvoorspelbaar dat weer hier! Mocht het regenen dan verzetten we de shoot! (Natuurlijk niet voor de huwelijken en de babyshoots binnen ;) ). We willen toch allemaal voor dat natuurlijk licht en die mooie zonsondergang gaan?

Wanneer ontvangen we de foto's?

Voor een lifestyleshoot moet je een 3-tal weken rekenen. Een huwelijksreportage probeer ik binnen de 8 weken volledig af te hebben. (In het hoogseizoen kan dit uitzonderlijk wel een naar de 12 weken gaan).
Ik stuur jullie tussendoor wel al een een sneakpeek ;)

Hoe ontvangen we de foto's?

Jullie krijgen een link doorgestuurd naar een mooie slideshow. In deze slideshow zitten alle goede foto's van de shoot, dus je kan ze hier allemaal bekijken en zo vaak je wilt. Onder de slideshow kan je dan het gewenste pakket kiezen en daarna word je doorverwezen naar je online galerij.
De foto's van een huwelijksreportage ontvangen jullie allemaal uiteraard.

Maak je ook albums?

JA! En zéér graag zelfs. Jouw foto's verdienen het om in een kwalitatief album te komen, en die maak ik heel graag voor je! Ik bestel enkel bij de beste leveranciers van Europa om de beste kwaliteit te garanderen. Absoluut geen Kruidvat, Albelli of Hema kwaliteit!
Ik ontwerp de lay-out voor je en zorg dat het album helemaal wordt zoals jij dat wilt! stuur me een mailtje voor meer info.

Heb je ook andere fotoproducten?

Zeker! Vanuit jullie online galerij kan je rechtstreeks fotoproducten bestellen. Dat gaat van prints in alle formaten tot canvassen, kalenders, metal prints,... Neem zeker eens een kijkje in de shop van jouw galerij. De fotoproducten worden bij jouw thuis geleverd! Als dat niet super is.

Kan ik een cadeaubon laten maken?

Absoluut. Stuur me een mailtje wat ik bij "Van" en "Voor" mag invullen op de bon en welke shoot of bedrag je graag wilt cadeau doen. Ik pak de bon mooi voor je in. Je kan deze ofwel komen ophalen in Tongeren. Of ik doe hem voor je op de Post! (+€2)

Help! Wat moeten we aandoen?

Het allerbelangrijkste is dat je iets aandoet waar jij je goed in voelt! Maar mocht je in de kast kleren hebben in aardetinten, beige, oker, bruin, mosterd,... dat werkt wel altijd goed op foto.

Kunnen we de RAW foto's krijgen?

Daar kan ik wel duidelijk over zijn: Neen! RAW beelden zijn onbewerkte beelden, deze hebben totaal nog geen Suzan bewerking gekregen, en het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat iemand anders zijn bewerking hierover gaat zetten. Geloof me, deze foto's wil je écht niet krijgen hoor! :) Just wait till Suzy does her magic!

Hoeveel foto's ontvangen we?

Je betaalt 1 basisprijs voor de shoot inclusief 15 bewerkte foto's in hoge resolutie. Uit een shoot komen snel een 100-150 tal goede foto's! Al deze goede én bewerkte foto's zal je in een slideshow te zien krijgen. Aankopen van extra beelden is natuurlijk ook mogelijk! (Extra pakketten van €145 of €175).

Voor een huwelijksreportage van 8 uur ontvang je gemiddeld een 600 bewerkte foto's in hoge resolutie.

Hoe boeken we jou?

Je kan heel gemakkelijk het contactformulier invullen op mijn website, zo kom ik al meer te weten over jullie! Of je stuurt een mailtje naar info@suzanfastre.be met welke shoot je graag wilt boeken en wanneer. Is het voor een huwelijk? Dan raad ik je zeker aan het contactformulier in te vullen ;) en zullen we snel een kennismakingsgesprek inplannen!

Welk materiaal gebruik je?

Ik heb 2 Canon R6's in mijn camerafamilie in combinatie met 2 Sigma Art lenzen, de 85mm f1.4 en de 35mm f1.4, en mijn paradepaardje de Canon RF 50mm f1.2 Voor de foto's met de mooiste bokeh en flares! Dan heb ik ook nog een 20mm lens en een flits om 's avonds de leukste party pics te maken op de dansvloer. :)

Vanwaar ben je?

Ik ben een geboren en getogen Tongenaar. Maar Tongeren, waar ligt dat nu precies? Wel een 20 minuten van Hasselt, 20 minuten van Sint-Truiden, 20 minuten van Maastricht en 20 minuten van Luik. Het mooie Limburg dus, voor als dat nog niet duidelijk was ;) Uiteraard geraak ik overal in België (of Nederland!) of... de rest van de wereld.

Is dit je fulltime job?

Yes it is! Sinds een 9 tal jaar ben ik volledig zelfstandig fotograaf. Maar nog minstens even lang daarvoor ook al bezig met fotografie! Ook werk ik nog als camera-operator voor verschillende tv programma's. Een superleuke afwisseling dus!

Kunnen we een volledige huwelijksreportage zien?

Dat kan zeker. Natuurlijk laat ik ook volledige huwelijksreportages zien tijdens ons kennismakingsgesprek, dan heb je meteen een beeld waar ik overal rekening mee hou tijdens zo een dag! Details matter !!!