Babyshoot

Ellie

Zo nu en dan ga ik ook eens buiten Limburg om jullie nieuw gezinsgeluk vast te leggen. Zo mocht ik bij Katarina en Dennis in Brasschaat langsgaan om kleine Ellie (en grote broer en zus) te fotograferen. Wat ik zo leuk vind aan deze shoots is dat alles op het gemak mag. Heeft de baby wat troostmomentjes nodig, een extra voedingsmomentje, dat is allemaal oké.


Wat er nog zo leuk is, is dat ik even in jullie bubbel mag komen. De mooiste plekjes van jullie huis mag opzoeken en jullie daar laten genieten van jullie wondertje. Oja, en de geeuwtjes, de babyvoetjes, de poes/hond die komt kijken, love it!


Ook details zoals het kaartje, het doopsuiker, de nieuwe kleertjes die klaar hangen,... ik leg het allemaal graag vast voor jullie.Leg die eerste momenten van jullie nieuw gezin vast. Via de knop hieronder kom je in de online agenda waar je meteen je plekje kan boeken. Uiteraard is deze datum flexibel, maar het is toch belangrijk dat ik ongeveer weet wanneer ik dat nieuw gezinsgeluk mag komen vastleggen.