1 OP 1 COACHING

Lightroom Editing

voor beginnende en gevorderde fotografen

Leer gezellig, hier bij mij thuis in Tongeren, alle Lightroom tips en tricks. Op jouw laptop, of op mijn computer, gaan we aan de slag om doelgericht al jouw vragen te beantwoorden én om jouw foto's te bewerken! Je gaat buiten met een zelfgemaakte preset (of verschillende presets) en weet welke tools en sliders je moet gebruiken om de look te creëren die je graag ziet.

Liever geen online trainingen maar liever face-to-face? I've got you!

1 OP 1

LIGHTROOM COACHING

€349

BOEK SESSIE

DIT BEN IK

Al meer dan 10 jaar full time bezig met fotografie en Lightroom

Ik durf bijna te zeggen dat ik opsta met Lightroom en ermee ga slapen. Wanneer je veel shoots en/of huwelijken hebt gedaan komt er uiteraard nog veel editwerk bij, en daar is Lightroom een fantastisch programma voor.

Omdat ik veel de vraag kreeg of ik niet 1 op 1 coachings wilde doen, heb ik er eens overnagedacht, en ja waarom ook niet? Het zou héél leuk zijn om iemand verder te helpen. Dan denk ik vooral aan fotografen die in het begin strugglen met het vinden van hun eigen stijl, of dan vooral 1 stijl aan te houden en consequent te zijn in heel de reeks of voor al je shoots.

Mensen moeten jouw foto's herkennen aan enerzijds de manier van fotograferen maar zeker ook aan de stijl van bewerken.

03

04

02

01

HOE

WIE

NADIEN

WAT

Lightroom is al wat meer je vriend en je weet nu met welke sliders en knoppen je aan de slag moet om jouw stijl te behouden bij iedere foto.

Je komt naar mijn thuisbureau in Tongeren met je laptop en harde schijf (of je kan hier ook achter mijn laptop/Imac zitten, en we zijn vertrokken.

Twee uur lang mijn onverdeelde aandacht. Zij aan zij zoeken we naar de stijl die jij voor ogen hebt en bewerken we jouw foto's. Hou je meer van warme of koude tonen? Donkere of frisse groene tinten?

Voor zowel beginnende als gevorderde fotografen die nog strugglen met hun nabewerking of niet de juiste stijl vinden voor hun foto's. Jij wil snel je stijl hebben gevonden zonder uren en uren tutorials te kijken.

THE struggle is real

HERKENBAAR?

◦ Uren aan het bewerken maar niet tevreden zijn met het resultaat

◦ De juiste bewerking gewoonweg niet vinden
◦ Je bewerkte foto's de dag erna terug openen en helemaal opnieuw beginnen

◦ Opzoek naar een look maar je kan hem niet vinden

◦ Je wil je over of onderbelichte beelden toch nog redden maar weet niet hoe

◦ Andere fotografen hebben een consequente editingstijl en jij niet

◦ Je hebt nog geen basispreset gevonden of gemaakt waaruit je altijd vertrekt

◦ Foto's niet posten omdat je er niet tevreden over bent
◦ Je krijgt de huidtinten maar niet goed, dan te groen, dan te oranje

BOEK EEN SESSIE

1 OP 1 LIGHTROOM COACHING

Voor jij die (snel) vooruit wil!

Twee uur mijn onverdeelde aandacht om jouw alles (of toch zoveel mogelijk) te leren over fotobewerking in Lightroom. Geen enkele vraag blijft onbeantwoord én we vinden jouw unieke stijl.

PRIJS:

€349

DAT WIL IK

FINDING AN OWN AND UNIQUE STYLE IS SOMETIMES FRUSTRATING,
BEEN THERE!

Buitengaan met de handvaten om er thuis verder mee aan de slag te gaan.
Daar zorg ik voor!

IK WIL EEN SESSIE BOEKEN

NOG VRAGEN

BEKIJK

LEER ME KENNEN

CONTACT

MIJN PORTFOLIO

OVER SUZAN

NOG VRAGEN? LIEVER EERST KENNISMAKEN?

Stuur me even een mailtje en dan spreken we elkaar binnenkort!