Zijn er nog vragen?

Heb je na het lezen van deze antwoorden toch nog een specifieke vraag? Mail me gerust!

FAQ

Frequently Asked Questions

Ik ben een geboren en getogen Tongenaar. Maar Tongeren, waar ligt dat nu precies? Wel een 20 minuten van Hasselt, 20 minuten van Sint-Truiden, 20 minuten van Maastricht en 20 minuten van Luik. Het mooie Limburg dus, voor als dat nog niet duidelijk was ;)
Uiteraard geraak ik overal in België (of Nederland!)

Vanwaar ben je?

Yes it is! Sinds een 8 tal jaar ben ik volledig zelfstandig fotograaf. Maar nog minstens even lang daarvoor ook al bezig met fotografie! Ook werk ik nog als camera-operator voor verschillende tv programma's. Een superleuke afwisseling dus!

Is dit je fulltime job?

Welk materiaal gebruik je?

Ik heb de Canon R6 in combinatie met 2 Sigma Art lenzen, de 85mm f1.4 en de 35mm f1.4, en mijn paradepaardje de Canon RF 50mm 1f.2. Voor de foto's met de mooiste bokeh en flares! Dan heb ik ook nog een flits om 's avonds de leukste party pics te maken op de dansvloer. En uiteraard heb ik ook altijd een 2de body mee :)

Je kan heel gemakkelijk het contactformulier invullen op mijn website, zo kom ik al meer te weten over jullie! Of je stuurt een mailtje naar info@suzanfastre.be met welke shoot je graag wilt boeken en wanneer.
Is het voor een huwelijk? Dan raad ik je zeker aan het contactformulier in te vullen ;) en zullen we snel een kennismakingsgesprek inplannen!

Hoe boeken we jou?

HOElang op voorhand boeken we je het best?

Hoeveel foto's ontvangen we?

Je betaalt 1 basisprijs voor de shoot inclusief 20 bewerkte foto's in hoge resolutie. Uit een shoot komen snel een 100-150 tal goede foto's! Al deze goede én bewerkte foto's zal je in een slideshow te zien krijgen.
Aankopen van extra beelden is natuurlijk ook mogelijk!

(Extra pakketten van €129 of €149).

Voor een huwelijksreportage van 10 uur ontvang je gemiddeld een 800 bewerkte foto's in hoge resolutie, dat kan al tellen hé!

Wanneer ontvangen we de foto's?

Voor een lifestyleshoot moet je een 3-tal weken rekenen. Een huwelijksreportage probeer ik binnen de 6 tot 8 weken volledig af te hebben. (In het hoogseizoen kan dit uitzonderlijk wel een naar de 12 weken gaan).
Ik stuur jullie tussendoor wel al een een sneakpeek ;)

HOE ONTVANGEN WE DE FOTO'S?

Jullie krijgen een link doorgestuurd naar een mooie slideshow. In deze slideshow zitten ALLE goede foto's van de shoot, dus je kan ze hier allemaal bekijken en zo vaak je wilt. Onder de slideshow kan je dan het gewenste pakket kiezen en daarna word je doorverwezen naar je online galerij.
De foto's van een huwelijksreportage ontvangen jullie allemaal uiteraard.

Maak je ook albums?

JA! En zéér graag zelfs. Jouw foto's verdienen het om in een kwalitatief album te komen, en die maak ik heel graag voor je! Ik bestel enkel bij de beste leveranciers van Europa om de beste kwaliteit te garanderen. Absoluut geen Kruidvat, Albelli of Hema kwaliteit!
Ik ontwerp de lay-out voor je en zorg dat het album helemaal wordt zoals jij dat wilt!

Heb je ook andere fotoproducten in je assortiment?

Zeker! Vanuit jullie online galerij kan je rechtstreeks fotoproducten bestellen. Dat gaat van prints in alle formaten tot canvassen, kalenders, metal prints,... Neem zeker eens een kijkje in de shop van jouw galerij. De fotoproducten worden bij jouw thuis geleverd! Als dat niet super is.

Kunnen we je ook boeken voor een doop of verjaardag?

Uiteraard kan dat ook! Daarvoor heb ik het pakket "Feest" samengesteld vanaf 2 uur fotografie. Deze kan je heel onderaan bij het aanbod terugvinden.

Kan ik een cadeaubon laten makeN?

Absoluut. Stuur me een mailtje wat ik bij "Van" en "Voor" mag invullen op de bon en welke shoot of bedrag je graag wilt cadeau doen. Ik pak de bon mooi voor je in. Je kan deze ofwel komen ophalen in Tongeren. Of ik doe hem voor je op de Post! (+€2)

Het allerbelangrijkste is dat je iets aandoet waar jij je goed in voelt! Maar mocht je in de kast kleren hebben in aardetinten, beige, oker, bruin, mosterd,... dat werkt wel altijd goed op foto. Een lange jurk of een gebreide trui of vest is ook altijd heel mooi. Probeer vooral niet te donker te gaan.

HELp! Wat moeten we aandoen?

Moeten we zelf iets meenemen?

Nee, op zich niet. De focus ligt uiteraard op jullie! Al kan het wel leuk zijn om de lievelingsknuffel mee te nemen als er kindjes op de foto gaan.

Kunnen we een volledige huwelijksreportage bekijken?

Dat kan zeker. Natuurlijk laat ik ook volledige huwelijksreportages zien tijdens ons kennismakingsgesprek, dan heb je meteen een beeld waar ik overal rekening mee hou tijdens zo een dag! Details matter !!!

Kunnen we de RAW foto's krijgen?

Daar kan ik wel duidelijk over zijn: Neen!
RAW beelden zijn onbewerkte beelden, deze hebben totaal nog geen Suzan bewerking gekregen, en het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat iemand anders zijn bewerking hierover gaat zetten. Meestal zijn deze foto's ook een tikkeltje onderbelicht, zodat ik er later meer informatie uit kan halen... en geloof me, deze foto's wil je écht niet krijgen hoor! :) Just wait till Suzy does her magic!

Wat als het regent op de dag van de shoot?

Het is België natuurlijk, onvoorspelbaar dat weer hier! Mocht het regenen dan verzetten we de shoot! (Natuurlijk niet voor de huwelijken en de babyshoots binnen ;) ). We willen toch allemaal voor dat natuurlijk licht en die mooie zonsondergang gaan?