Nele en Tim

maart 16, 2023

NELE + TIM

De ochtend van een huwelijk opstaan en zien dat het een mooie dag wordt… dat is instant happiness.
Zo was die ochtend op de grote dag van Nele en Tim, een super super super lief en chill koppel.

Bij de vrouwen ging het er rustig aan toe en werd een glaasje gedronken,  bij de mannen zorgde de oma dat de mand met pintjes altijd gevuld was 🙂
Als bruid weet je niet wat er allemaal gebeurd aan de mannenkant en andersom ook niet. Daarom dat ik het net zo belangrijk vind om bij jullie beide langs te gaan! Hoe leuk is dit om achteraf te bekijken?!

Het gebeurt niet vaak dat de mannen ZO graag op de foto willen, ik heb meer tijd daar doorgebracht dan bij de vrouwen. Allerlei boysband poses bij de prachtige rode auto, verschenen spontaan voor mijn lens. Zalig!

Nele en Tim hadden een kerkelijke dienst en daarna gingen we opnieuw naar dezelfde wei voor de fotoshoot. Een wei waar een klein schattig huisje op staat en waar het koppel veel herinneringen heeft en waarschijnlijk nog gaat maken! Een klein feest-huisje kan je het noemen. 🙂 Beeld je in dat je zo een locatie hebt om met je vrienden af te spreken, dat is toch geweldig.

De receptie en het avondfeest ging door in Rooierheide in Diepenbeek, een redelijk neutrale zaal die werd omgetoverd tot een prachtig geheel met lichtslingers!!!
I looooooooove lichtslingers!!! Deze zijn zoooo mooi voor de foto’s, kijk dan!!! Een dikke dikke tip dus voor alle trouwers… lichtslingers! En zoveel mogelijk 😀

Relaxte huwelijk zoals deze…. graag! Bedankt Nele en Tim, dat ik bij jullie prachtige dag mocht zijn, ik heb er van genoten en jullie zijn écht een geweldig lief en grappig koppel.


Feestlocatie: OC Rooierheide
Catering: Bij den appel Diepenbeek (hapjes, paella en tapas), Metaxa (stokjes)
Taart, dessert: Pline bakes & bakkerij Vanderstraeten
Make-up/haar: ciseaux d’or
Kleed: Rembo Styling (gekocht bij Ann en John Bruidsmode in Eindhoven)
Ringen: Goudskool
Kostuum: Milano (Bilzen)
Boeket: Vanstraelen