Het meest originele coronahuwelijk van Jasmien & Maarten

oktober 24, 2020

Ik kan me inbeelden dat het een enorme stressweek moet geweest zijn voor Jasmien & Maarten! 5 dagen voor ze gingen trouwen even de maatregelen verstrengen, wat nu!?
Wel ze zijn voor de wet getrouwd en de fotoshoot ging gelukkig ook nog door. ?

En zo slecht weer was het gelukkig niet! We zijn naar De Teut getrokken voor deze heerlijke reportage. Zo lieve en goedlachse mensen, dat maakt alles toch zo aangenaam! ☺️
En dan was er nog iets! Na de shoot moest ik hun GEBLINDDOEKT meenemen naar een geheime locatie. De vrienden en familie konden deze dag niet zomaar aan hun laten voorbij gaan! Nee nee, er is op minder dan een week tijd een volledig plan B uitgewerkt. (Volledig coronaproof!).

Na een half uurtje rijden kwamen we aan op de parking, Jasmien en Maarten werden door de ouders opgewacht en meegenomen naar… ja?! Dat wisten ze zelf natuurlijk ook niet!!! Maar ik kan je verzekeren… het was een enorme verrassing!

Vrienden en familie hebben op minder dan een week tijd een plan b moeten verzinnen om toch maar een ceremonie achtig iets te kunnen laten doorgaan. Maar waar? Restaurants dicht, cafés dicht, feestzalen dicht,… maar de cinema! Ja! Dat kon nog net lukken ? Nu konden de welbekende filmpjes die op het avondfeest vertoond worden, op het grote scherm bekeken worden.

Een hapje, een drankje of een knuffel kon helaas niet, maar ik weet wel zeker dat Jasmien en Maarten de warmte van alle mensen in de zaal hebben gevoeld! Het was werkelijk hartverwarmend en een zeer uniek moment! Vertel dat maar eens later aan je kinderen… ❤️


Fotolocatie: De Teut, Zonhoven
Bioscoop: The Roxy Theatre